Om Hunter

Jakt är en viktig del av vår historia, och kommer alltid att spela en stor roll för Hunter och de vi är. Vi älskar naturen och alla de utmaningar som den för med sig. I takt med att vi växer, så växer även vårt utbud.

Vår strävan är att erbjuda dig gedigna kvalitetsprodukter som fördjupar upplevelsen av en aktiv livsstil. Vårt utbud kommer att fortsätta växa tillsammans med våra användares upplevelser av livet ute i det fria.

Numera har Hunter ett eget lager med en ny logistiklösning som skapar optimala förutsättningar, stabilitet och effektivisering. Detta innebär att vi idag kan erbjuda flexibla och säkra leveranser för våra kunder runt om i världen.

Våra användare är smartare än någonsin, Jägarens medvetenhet och ansvarskänsla ställer hårda krav på oss som tillverkare. Våra produkter är därför certifierade enligt de standarder som finns på marknaden. Vår kärlek till naturen genomsyrar allt vi gör.

Att som jägare ta tillvara på det som skogen och marken erbjuder och få uppleva naturen i dess renaste form, väcker inte bara en stark kärlek utan även stor respekt. Därför arbetar vi varje dag för att våra produkter ska hålla en hög och hållbar kvalitet, ju längre livslängd en produkt har desto mindre påverkar den miljön. Vi för en konstant dialog med våra fabriker för att försäkra oss om goda arbetsförhållanden samt att innehållet i produkterna värnar om miljön lika mycket som vi gör.

Symbol - Hunter

Vi som jagar gör det för att vi älskar naturen, värnar om djuren och en aktiv livsstil. För oss är det ett sätt att leva, som sträcker sig långt bortom skogens gränser. Därför är Hunter mer än bara jakt.

Vi står för frihet, hållbarhet och gemenskap.

// Hunters vision //

Vår Historia

Hunter är ett svenskt företag som är specialiserat på elektronikprodukter till jägare och har funnits sedan 1984.

Vi ligger i framkant när det gäller jaktradio, viltkameror samt andra elektronikprodukter inom jakt och har byggt upp ett produktsortiment med innovativa och lättanvända produkter för jägare under nordiska förhållanden med hårda krav på robusthet och driftsäkerhet. Samtliga radios är utvecklade och designade av vårt Hunter Team i Sverige.

Ett axplock från vår historia som vi är extra stolta över:

1989 är vi på Hunter först ute med en jaktradio på 155 MHz på den svenska jaktmarknaden.

1998 är vi först med IP klassad radio på jaktmarknaden.

2000 lanserar vi jaktradio Hunter MK16 på marknaden med MIL 810 standard (militär standard), och är först med detta.

2006 lanseras Hunter F1, en radio med avancerad teknik och hög driftsäkerhet. En vinnare av många tester, och blev således snabbt en favorit bland jägare, och är idag en klassiker på jaktmarknaden.

2013 lanserar vi den första produkten i vår Pilot produktserie eftersökslampor som är monterade på vapnet.

2017 nylanserade vi varumärket Hunter med uppdaterad logo, nya förpackningar och expanderade samtliga av våra produktsortiment.

2018 lanserades Hunter Elite, vår första analoga/digitala jaktradio på den Nordiska marknaden. Vi lanserade även våra viltkameror Hunter Basic och Hunter Premium.

2019 lanserade vi vårt nya hörselskydd A3.

2020 lanserade vi två nya cloud åtelkameror, Alpha och Omega.

2021 lanserade vi vår nya analog/digitala radio E-light, ny pannlampa.

2022 fokuserade vi på produkter med blåtand. E-Light med äkta Bluetooth samt Hunters nya digitala hörselskydd Quad lanserades med blåtand.

2023 lanserade Hunter headset och dongel med Bluetooth samt en serie med laddningstillbehör. Värmeprodukter så som värmeväst och värmekuddar började också säljas under 2023.

2024 lanserade vi den nya generationens mycket lättanvända åtelkamera med egenutvecklad app. Grilltermometer med användarvänlig app för att hålla koll på rätt temperatur för att laga det perfekta köttet släpptes på marknaden. Sortimentet med värmeprodukter utökades och jaktradiosortimentet förnyades med bland annat F7.